Squirt It

349.00 kn

In Stock

Quick Overview

Masturbator

Compare
SKU: 1281 Kategorije: , ,

Product Description

Ostvarite svoje vlažne snove s Squirt It! Ovaj prirodni masturbator je spreman za ubrizgavanje gdje god i kad god želite. Ova lijepa vagina napravljena je od posebnog Ultraskyn-a, što čini da se igračka osjeća živom. Materijal je fleksibilan i rastezljiv, omogućujući mu da se savija s penisom sa svakim pokretom. Neka vaš penis klizne po mekim stidnim usnama kroz uski otvor u usku šupljinu. Cjelokupna unutrašnjost masturbatora opremljena je čašicama koje pružaju vrlo finu stimulaciju tijekom penetracije.

Uz ovaj posebni masturbator dobit ćete štrcaljku i bočicu Joy Juice. Pustite tekućinu u štrcaljku i stavite je na cijev. Pritisnite špricu tijekom orgazma i osjetite kako vas masturbator brizga!

Nakon upotrebe očistite seksualnu igračku mlakom vodom i Toycleaner-om. Isperite masturbator, nanesite neki Toycleaner i obrišite čistom i suhom krpom. Onda neka se vaš masturbator dobro osuši. Kad je Squirt It potpuno suh nanesite puder. Uz ovaj masturbator dobit ćete malu vrećicu pudera za njegu s kojom održavate vaginu i osvježavate je. Zbog toga je vaš masturbator uvijek spreman za novu avanturu

BRZA DOSTAVA

DISKRETNO PAKIRANJE

SNIŽENJA I AKCIJE

Nazovi 042 302 900

X