Naše skladište radi normalno! Naručite putem weba i očekujte brzu i diskretnu dostavu!

Sorry, košarica je prazna

Informacije i uvjeti kupovine

Opći uvjeti

Nositelj svih prava na internt stranici www.eroticom.hr. Putem ove stranice Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga pruža uslugu prodaje proizvoda iz svog asortimana. Ovim putem se korisnici i potrošaći upoznavaju sa uvjetima prodaje preko Interneta ili putem telefona (prodaja na daljinu), kao i sa pravima i obvezama koje proizlaze iz sklapanja ugovora o prodaji na daljinu između potrošača kao krajnjeg kupca i Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga kao pružatelja usluga, odnosno trgovca, prodavatelja. Uvjeti poslovanja uređeni su i objašnjeni u nastavku. Korištenjem usluge Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga i svih stranica www.eroticom.hr domene, smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima prodaje, te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju.

Pri kupnji proizvoda sredstvima daljinske komunikacije kupac će biti upoznati sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača kroz predugovornu obavijest i standardni informacijski obrazac-za-jednostrani-raskid-ugovora.

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna osoba koja prihvaća Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga uvjete poslovanja što potvrđuje narudžbom proizvoda.

Kako naručiti robu?

Robu možete naručiti stavljanjem odabranih proizvoda u košaricu klikom na “{+} ” ili upišite količinu koju želite naručitii kliknite na „ košarica“. Košarica Vas ne obvezuje na kupnju i uvijek možete ukloniti proizvode iz nje.

Klikom na “Naručite” na stranici košarice pokrećete proces narudžbe koji se sastoji iz sljedećih koraka:

1. Unos osobnih podataka za narudžbu
2. Informacije o dostavi
3. Informacije o plaćanju
4. Provjera/potvrda narudžbe – ovdje još možete pregledati i izmijeniti sve podatke. Klikom
na “Potvrdite narudžbu” potvrđujete narudžbu i tada više nije moguće odustati od kupnje.

Robu lako možete naručiti pozivom na GSM: 091/538 96 52 radnim danom od 9.00 – 19.00h.
Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je
Sexy Shop Eroticom Pavlinska 5,
42000 Varaždin,
OIB:77966755887,

a kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

PREDUGOVORNE OBAVIJESTI

T.O.”Eroticom”, Pavlinska 5, 42000 Varaždin
Tel.: 042 302 900, Fax: 042 302 900,
Gsm: 091 538 9652
www.eroticom.hr, eroticom@email.t-com.hr
OIB: 77966755887

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pregledati pakiranje pošiljke. Ukoliko pakiranje pošiljke ima vidljivih oštećenja/nedostataka, preporučujemo da kupac odbije primitak iste jer postoji mogućnost da je proizvod unutar takvog pakiranja oštećen. Odbijanjem primitka, dostavna služba će pošiljku vratiti seks shopu Eroticom, uz napomenu da pošiljka sadrži nedostatak.

Reklamacije vezane za nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/2014) izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

na broj telefona: 091/538 9652 ,
na e-mail adresu: eroticom@email.t-com.hr
na adresu: Pavlinska 5, 42000 Varaždin

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, kupac treba poslati fotografiju navedene reklamacije kako bi se ista uvažila na temelju fizičkog dokaza. Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga vrši prikup reklamirane oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je reklamacija opravdana te da kupac nije utjecao na neispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdane reklamacije trošak zamjene proizvoda s novim u cijelosti snosi Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga.

U slučaju spora oko opravdanosti reklamacije i/ili načina na koji je proizvod vraćen (proizvod mora biti nekorišten, u nepromijenjenoj količini te u originalnoj ambalaži, uz predočen originalan račun i jamstvo, ukoliko postoji) proizvod će se dati na vještačenje vještaku ili stručnoj pravnoj osobi. U slučaju da se vještačenjem utvrdi opravdanost reklamacije, sav trošak zamjene proizvoda snosi Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga, a u slučaju neopravdane reklamacije trošak će snositi kupac.

Iz higijenskih i etičkih razloga ne uvažavamo reklamacije na
ispravne proizvode za intimno korištenje (vibratori, masturbatori, stimulatori…)

OBRASCI ZA DOWNLOAD:
Obrazac za jednostrani raskid ugovora
Za pritužbu ili žalbu možete koristiti i ovaj link (klikni tu)

Jamstvo za ispravnost prodanih proizvoda i servis

Proizvodi za koje dajemo jamstvo u skladu sa zakonom i jamstvom određenim od strane proizvođača imaju jamstveni list. Pravo na korištenja jamstva ostvaruje se uz predočenje računa i jamstvenog lista. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Datum izdavanja računa je datum početka aktiviranja jamstva. Uz opis proizvoda nalazi se podatak na koji period je osigurano jamstvo za određeni proizvod.

U slučaju izdavanja jamstvenog lista kojim proizvođač jamči ispravnost proizvoda u tijeku određenog vremena, kupac može, ako proizvod nije ispravan zahtijevati da se taj proizvod u razumnom roku popravi, ili da mu se umjesto popravka preda drugi takav ispravan proizvod. Ukoliko za vrijeme trajanja jamstvenog roka nastupi neispravnost proizvoda isti se dostavlja u ovlašteni servis naveden u jamstvenom listu.

Pravo na korištenje jamstva ostvaruje se isključivo uz predočenje računa. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun. Neispravnost proizvoda nastala kao posljedica nepravilnog korištenja i/ili nepostupanja u skladu s uputama nije osigurana jamstvom. Servisiranje i prodaja zamjenskih dijelova za kupljeni proizvod osigurana je putem ovlaštenih servisera navedenih u jamstvenom listu.

Način i postupak plaćanja

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

a) Plaćanje općom uplatnicom. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku.

b) Plaćanje internet bankarstvom. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja predračun. Nakon primitka uplate u skladu s predračunom pokreće se postupak isporuke.

c) Plaćanje gotovinom – pouzećem. Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu uključujući i trošak dostave. Cijene istaknute za proizvode koji su u redovnoj prodaji vrijede do njihove prodaje ili promjene, a za proizvode koji su na sniženju vrijede do isteka zaliha.

Dostava:

Narudžbe pristigle do 14.00h radnim danom šaljemo isti dan, nakon 14.00h šaljemo drugi dan.
Diskretno pakiranu robu, koja na sebi nema nikakvih vidljivih naznaka da se radi o robi iz sex shopa te je pod adresu pošiljaoca stavljena privatna adresa, šaljemo putem partnera GLS-a, cijena dostave 25kn diljem cijele Hrvatske. Diskretne pakete šaljemo i poštom preporučeno-prioritetno, pa na zadanu adresu stiže u roku od 24-48h

Robu šaljemo i  POSTE RESTANTE, u tom slučaju pošiljka ne dolazi na Vašu adresu već pošiljku sami, sa osobnom iskaznicom, podignete u pošti par dana nakon narudžbe. Za takvo slanje trebamo samo ime i prezime primaoca te broj pošte i naziv mjesta (bez ulice i kućnog broja) Ukoliko Vam je hitno i želite da Vam naručena roba stigne drugi dan po narudžbi, onda nam to obavezno napomenite prilikom naručivanja. Takvu pošiljku šaljemo HP expresom, a trošak takve dostave iznosi 40kn, subotom 68kn.

Za narudžbe iznad 300 kn dostava je besplatna. (odnosi samo ako šaljemo običnom preporučenom poštom)

Zaštita podataka pri kupnji

Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika www.eroticom.hr te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga.

Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Sex shopa Eroticom. Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga prikuplja, obrađuje i objavljuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe www.eroticom.hr -a bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet Protocol Address) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja www.eroticom.hr -a od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Čuvanje privatnosti osobnih podataka

Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih registriranih Korisnika internetske stranice www.eroticom.hr, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.

Većina stranica u našoj internet trgovini možete posjetiti bez da morate otkriti vaše osobne podatke, kao što su vaše ime, adresa ili e-mail adresa. Prodavatelj se obvezuje trajno zaštititi sve osobne podatke korisnika. Za kupnju u našoj internet trgovini trebamo vaše osobne podatke. Prodavatelj će osobne podatke koristiti isključivo za ispunjenje ugovora/narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, faktura) i druge potrebne komunikacije. Svi osobni podaci korisnika internet trgovine su povjerljive prirode i ni u kom slučaju neće biti dostavljeni ili otkriveni neovlaštenim osobama ili trećim stranama, osim u svrhu potvrđivanja valjanosti kupnje kreditnom karticom, isporuke proizvoda, marketinga i promocije. Ponuditelj će poduzeti sve potrebne mjere kako bi zaštitili tajnost osobnih podataka.

Za zaštitu osobnih podataka odgovoran je korisnik, na način da osigurava sigurnost vlastitog korisničkog imena i lozinke, te koristi odgovarajući program i anti-virusnu zaštita računala.

Internetska trgovina Eroticom, obrađuje sljedeće baze osobnih podataka pojedinaca koje od korisnika primi putem internetske stranice:

  1. osobne podatke posjetitelja internetske stranice s korištenjem kolačića,
  2. osobne podatke kupaca u internetskoj trgovini (prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima, a to uključuje: ime, prezime, adresu i email Korisnika koji su nužni za isporuku proizvoda)

Osobni podaci posjetitelja internetskih stranica (korištenje kolačića)

Što su kolačići?

Kolačići se informacije, odnosno male tekstualne datoteke koja se spremaju na osobno računalo prilikom prvog pregledavanja internetske stranice koju posjećujemo. Nakon prvog posjeta, svaki puta kada web preglednik zatraži identičnu stranicu sa servera, kolačići se s korisničkog računala šalju na server. Na taj način, server ima mogućnost identifikacije i praćenja web preglednika. Termin cookies koristimo za sve datoteke koje na prethodno opisani način prikupljaju podatke.

Kolačići spremaju od jednostavnih informacija kao što su postavke jezika ili adrese, pa do brojnih osobnih informacija (ime, e-mail adresa itd.) za koje Vi u potpunosti morate dati pristup.

U postavkama internetskog preglednika koji koristite možete odabrati mogućnost odobravanja/odbijanja zahtjeva za spremanje kolačića, brisanje spremljenih kolačića i druge aktivnosti vezane uz korištenje kolačića. Postoji nekoliko tipova kolačića:

Privremeni kolačići (sesije): pohranjuju Vaše podatke privremeno, te se automatski uklanjaju s vašeg računala kada zatvorite web preglednik.

Stalni kolačići: ostaju spremljeni na vašem računalu i nakon zatvaranja web preglednika. Pomoću njih web stranice pohranjuju podatke, pa će stalni kolačići na primjer zapamtiti unos korisničkog imena i lozinke pri svakom novom posjetu istim. Stalni kolačići će ostati na vašem računalu tako dugo dok ih ručno ne uklonite ili dok im ne istekne rok.

Kolačići prve strane: dolaze s web mjesta kojeg gledate, a to su privremeni ili stalni. Pomoću njih web mjesta pohranjuju podatke kao što su ime i lozinka, s ciljem da se ne morate prijavljivati prilikom svakog posjeta.

Kolačići treće strane: obuhvaćaju pop up-ove ili razne vrste bannera,  pa kolačići dolaze iz drugih internetskih izvora, a ne sa web mjesta na kojem se trenutno nalazite, no podrazumijeva mogućnost za praćenje korisničke povijesti pregledavanja. Mogućnosti podešavanja privatnosti u većini preglednika omogućuju blokiranje kolačića treće strane.

Postoji nekoliko vanjskih servisa koji Vam spremaju ograničene kolačiće, a isti nije postavila ova internetska stranica. Limitirani kolačići služe za nesmetano korištenje mogućnosti koje korisnicima osiguravaju jednostavan pristup sadržaju.

 

Kako onemogućiti kolačiće?

Kolačiće možete onemogućiti isključivanjem pohranjivanje istih na vlastitom računalu, u postavkama Chrome, Firefox, Internet Explorer 9, Internet Explorer 7 i 8 te Operu ili Safari preglednika Ukoliko onemogućite kolačiće, utoliko nećete biti u mogućnosti koristiti određene funkcionalnosti internetskih stranica.

Postoji nekoliko internetskih stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise. Više informacija pročitajte na sljedećim linkovima:

Koje kolačiće koristimo i zašto?

Privremene kolačiće (Session cookies) – riječ je o kolačićima koji će se automatski izbrisati prilikom zatvaranja internetskog preglednika u kojem radite.

Stalne kolačiće (Persistent cookies) – riječ je o kolačićima koji će ostati ”zabilježeni” u vašem internetskom pregledniku dok ne isteknu ili ih sami ručno ne izbrišete. Prikupljene informacije su anonimne, a ne uključuju vaše privatne podatke.

Eroticom koristi kolačiće s ciljem da naše web stranice omoguće što bolje korisničko iskustvo, za praćenje statistika posjećenosti: kolačići skupljaju informacije o interakcijama posjetitelja na našim web stranicama. Koriste se za pohranu i ostalih podataka vezanih uz korisničku aktivnost.

Za normalno funkcioniranje web programa: kolačići služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti web mjesta koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Osobni podaci kupaca

Eroticom od kupaca zahtijeva unos podataka koji su nužno potrebni za isporuku narudžbe. Osobne podatke koje dobije s naslova kupnje proizvoda u internetskoj trgovini, Eroticom koristi isključivo u svrhu isporuke narudžbe (prodaja, dostava, rješavanje eventualnih zahtjeva kupaca iz narudžbe (reklamacija, garancija), eventualni povrat proizvoda) za vlastite računovodstvene i porezne potrebe.

Korisnik je dužan poslati točne i potpune podatke i eventualne izmjene podataka koji nastanu prije dovršetka izvedbe narudžbe. Eroticom osobne podatke koje obrađuje prema ovom stavku u skladu s propisima s područja poreznog prava čuva 10 godina od izvedbe narudžbe, odnosno rješavanja reklamacije ili povrata proizvoda.

Prava pojedinaca na koja se odnose osobni podaci

Pojedinac ima pravo na pregled (uvid), prijepis, kopiranje, dopunjavanje, popravak, blokiranje i brisanje osobnih podataka u skladu sa zakonom koji uređuje zaštitu osobnih podataka. Zahtjev se pošalje pisanim putem običnom poštom na adresu Eroticom, obrt za trgovinu i usluge
Pavlinska 5, 42 000 Varaždin, ili putem e-pošte eroticom@email.t-com.hr. Uz zahtjev koji nije poslan s e-adrese registriranog korisnika potrebno je priložiti dokaz o identitetu.

Registrirani korisnik može pregledavati i ispravljati osobne podatke i sam u svom korisničkom računu (profilu).

Trećim osobama mogu se poslati datoteke pohranjene na vašem korisničkom računu te otkriti podaci koji se prikupljaju prilikom posjete internet trgovine www.eroticom.hr, ako je njihovo otkrivanje potrebno za izvršenje ili osiguravanje postupanja u skladu sa zakonom, propisom ili obveznom odredbom održavanog organa, u svrhe zaustavljanja kazna djela (prevara, zloupotrebe platnih kartica, odnosno drugih zloupotreba usluga internetske trgovine), za zaštitu autorskih prava ili za izvršenje tih OPU.

Eroticom može bilo koje osobne podatke omogućiti trećim osobama ako je takvo otkrivanje neizostavno potrebno (1) za izvršenje ili osiguravanje postupanja u skladu sa zakonom, propisom ili obveznom odredbom državnog tijela, (2) za zaštitu zdravlja i života bilo koje osobe ili za osiguranje imovine, (3) za sprečavanje prijevara, zloupotrebe platnih kartica, odnosno drugih zloupotrebe usluga ITI; (4) za zaštitu prava intelektualnog vlasništva ili (5) za izvršenje tih OPU.

Komunikacija Sex shopa Eroticom s kupcima

Kupovinom dajete suglasnost da vas Eroticom, obrt za trgovinu i usluge Vl. Nevenka Mezga u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obavještavati o promjenama ili dodavanja sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Korisnik može u svakom trenutku opozvati navedenu suglasnost.

BRZA DOSTAVA

DISKRETNO PAKIRANJE

SNIŽENJA I AKCIJE

Nazovi 042 302 900

X